Stuur ons een bericht

OVER ONS

Over ons

Clarox is in 2011 opgericht door Bart Korver. Als start-up toen nog vanuit Amsterdam heeft Bart met Clarox de eerste recruitment opdrachten ingevuld. ICT recruitment is waar Clarox voor staat, waar onze passie ligt en waar wij goed in zijn. Vooral het bedenken van nieuwe innovatieve recruitment oplossingen en activiteiten die passen bij onze opdrachtgevers. Graag helpen wij u ook aan de beste ict’er voor uw organisatie, tijdelijk of vast.

clarox-logo
Bart Korver - Clarox

Bart Korver

Vanaf het moment dat Clarox het levenslicht zag heb ik me bezig gehouden met het op een creatieve manier invullen van recruitment vraagstukken. De afgelopen jaren heb ik samen met ons team vele opdrachten succesvol ingevuld en vele mensen aan nieuwe banen en opdrachten geholpen.

Tijdens mijn loopbaan heb ik diverse rollen gehad. Ik ben als Recruiter begonnen en heb later als Field manager, Unit Manager en Resource manager gewerkt. Delivery Management en Recruitment lopen als een rode draad door mijn loopbaan heen. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe medewerkers, het opzetten of aanpassen van HR beleid, ik voel mij als een vis in het water als ik me kan bezig houden met mensen en veranderingen binnen organisaties.

LinkedIn profiel Bart

Frank Terpstra - Clarox

Frank Terpstra

In 2014 ingestapt bij Clarox, een nieuw avontuur. Mijn rol is het verder brengen van Clarox waarbij ik mijn ervaring in sales, marketing en management kan inzetten. Mijn achtergrond ligt dan ook op deze gebieden en kan terugvallen op mijn kennis van arbeidsbemiddeling.

Afgelopen jaren heb ik gewerkt aan het professionaliseren van het Clarox RPO concept. Hierbij leveren wij resources voor projectenorganisaties, goede mensen, snelheid en tegen marktconforme tarieven. Hierbij werken wij ‘compliant’, passen vendormanagement toe en voorfinancieren verder de inkoop. Waar ik nu aan werk is dit succesvolle concept ook in te zetten voor de werving van “vaste” krachten. Samen met uw organisatie ontwikkel ik graag de juiste propositie , employer value proposition en employer branding. Wilt u ook de beste ict’ers dan bent u bij Clarox aan het juiste adres.

LinkedIn profiel Frank

Benieuwd wat wij nu voor u kunnen betekenen?